Valby Vænge siger nej til endnu en daginstitution

Valby Vænge siger nej til endnu en daginstitution

Kære Frank Jensen. Din kommune planlægger at bygge endnu en institution på den lille villavej Saxtorphsvej, hvor der i forvejen ligger to kæmpeinstitutioner. Allerede i dag er der trafikkaos hver morgen og eftermiddag, og med endnu en institution vil trafikken bryde helt sammen, børn vil få en uretfærdig, kaotisk start på dagen og både børn og voksne vil komme i fare med den tunge trafik fra udflytterbussen, skraldevogne mm. Det må kunne lade sig gøre at finde en mere velegnet plads til den nye institution. Kom endelig på besøg og se med egne øjne, hvor tossede forvaltningens planer er. #grøntbørneliv

Slået op af Grundejerforeningen Valby Vænge i Søndag den 3. november 2019

Skriv et svar

Vi bruger Akismet for at reducere spam.  Læs om hvordan din data behandles.