Nyt byggeri smadrer grønt område:

Nu kan vi ikke længere se os blive gamle her.

Jenni Petersson har kæmpet mod byggeriet af den tredje daginstitution på Saxtorphsvej, siden det blev vedtaget i budget 20 for halvandet år siden. Foto: Jens Mouvielle

ugeavisen.dk / ValbyLIV

Flere beboergrupper i Valby Nord har kæmpet mod byggeriet af en tredje daginstitution på Saxtorphsvej, siden det blev besluttet for halvandet år siden. Selvom nye prognoser for børnetallet gav håb, nægter politikerne at ændre beslutningen.

»Jeg synes, det er ekstrem udemokratisk. Det her er blevet besluttet bag lukkede døre på en budgetforhandling, og når de røde partier snakker om flere grønne områder, så runger det ekstremt hult, når de så bygger på det sidste grønne område i kvarteret.«

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.